Home » Usluge

panasonic KX-NCP - link

T-Com / T Mobile partner U suradnji sa Hrvatskim telekomom želja nam je omogućiti našim klijentima i njihovim korisnicima najbolja rješenja na polju interneta, ICT i telekomunikacijskog svijeta. Vjerujemo da ćemo, Read more

PANASONIC KX-TDA - LINK

PANASONIC KX-TDA - LINK Read more

Flash & Vibro pomagala

Flash & Vibro pomagala Read more

PRISTUPAČNOST SVUGDJE

PRISTUPAČNOST SVUGDJE Read more

http://www.opuskomunikacije-tim.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/655980panasonic_kx_ncp_03.jpg http://www.opuskomunikacije-tim.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/102203panasonic_kx_tde_03.jpg http://www.opuskomunikacije-tim.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/285564panasonic_kx_tda_03.jpg http://www.opuskomunikacije-tim.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/7542921s.jpg http://www.opuskomunikacije-tim.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/3069384s.jpg http://www.opuskomunikacije-tim.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/7136345s.jpg
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

UslugeKonzalting

Suvremeno poslovanje od tvrtki zahtjeva tehnološko ulaganje i praćenje standarda. Ono je danas nužno za konkurentnost na tržištu, ekonomičnost i dostupnost. Također, obaveza je sviju nas udovoljiti standardima za osobe s invaliditetom i smanjenom pokretljivosti. Rješenja koja nudimo te njihova kompleksnost zahtjevaju stalnu edukaciju i rad kako bismo vam mogli ponuditi što kvalitetnije rješenje i unaprijediti rad vaše tvrtke.

Na osnovi dugogodišnjeg rada i stečenoga znanja na području komunikacijskih sistema, u mogućnosti smo Vam ponuditi ekonomično i realno rješenje za Vaše potrebe.

Usluge konzaltinga nudimo na sljedećim područjima:

 • komunikacijski sistemi (fm, infra-red, induktivni)
 • svijetlosni alarm sistemi
 • video komunikacijski sistemi
 • navigacijsko informacijski sistemi
 • telekomunikacijski sistemi
 • ICT sistemi

Dobar konzalting je početak svakog uspješno realiziranog projekta.

pro_featuresplash

Certifikati i mjerenja

Vršimo:

 

Usluge mjerenja pozadinske buke za potrebe odabira jačine pojačala komunikacijskog sistema.

Usluge mjerenja utjecaja metala na odabrano mjesto montaže vodiča magnetskog polja za komunikacijske sisteme induktivne petlje.

Usluge mjerenja rada komunikacijskih sistema po propisanim standardima Internacionalne elektrotehničke komisije.

Usluge kalibriranja komunkacijskih sistema po standardima Internacionalne elektrotehničke komisije.

Usluge izdavanja certifikata o ispravnosti rada komunikacijskog sistema po propisanim standardima.

Usluge ispitivanja i certificiranja mrežnih i telefonskih instalacija.


Mobilna jedinica

Ova usluga omogućava organizatoru konferencije, prezentacije i raznih skupova najam komunikacijskog sistema. Najam uključuje dostavu, montažu, edukaciju o rukovanju te demontažu kompletnog sistema po unaprijed dogovorenom terminu.

test_usluge

Infrastrukturne usluge

Ova usluga osigurava važan proces koji pomaže da vaš komunikacijski sistem bude instaliran po svim propisanim standardima i suglasnostima te da se izvuče maksimalna poslovna vrijednost iz vaše investicije.

Usluge infrastrukture za komunikacijske sisteme obuhvaća sve aktivnosti vezane uz planiranje i izradu projekta, nabavu materijala, implementaciju sistema te održavanje i tehničku podršku.

Edukacija djelatnika

Edukacija djelatnika jako je važna nakon instaliranja komunikacijskog sistema.

Usluga osigurava proces edukacije o radu samog sistema, rukovanju s istim te o dobrobiti koju sistem pruža krajnjem korisniku.

education_opus_komunikacije

Strukturno kabliranje

strukturno-kabliranje

Strukturirana mreža kablova kategorije 5E/6 je standard koji vam omogućava spajanje svih vaših telefonskih i kompjuterskih krajnjih uređaja u jednu infrastrukturu...

Što je to VoIP?

voip

VoiP (Voice over Internet Protocol) je opći pojam za glasovnu komunikaciju preko IP mreža poput Interneta ili drugih paketnih mreža.

ICT hardcore sistemi

ngr

Opus komunikacije ICT konfiguracije dizajnirane su sa najboljim i najpouzdanijim komponentama na tržištu. Naše sustave podešavamo do krajnjih granica...