Pravne napomene

logo

Internet stranica www.opus-komunikacije.hr u vlasništvu je tvrtke Opus komunikacije tim d.o.o. i korištenje iste podliježe niže iznesenim uvjetima.

OPUS KOMUNIKACIJE TIM d.o.o. isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja Internet stranica www.opus-komunikacije.hr kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju istih.

OPUS KOMUNIKACIJE TIM d.o.o. pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja Internet stranica www.opus-komunikacije.hr u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Reprodukcija ili distribucija informacija i dokumenata sadržanih na Internet stranicama www.opus-komunikacije.hr dopuštena je samo uz prethodno izričito odobrenje OPUS KOMUNIKACIJE TIM d.o.o.

Dokumenti objavljeni na Internet stranicama www.opus-komunikacije.hr smiju se kopirati samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su navedena na Internet stranicama.

Internet stranice www.opus-komunikacije.hr sadržavaju informacije trećih strana i veze (linkove) na druge Internet stranice nad kojima OPUS KOMUNIKACIJE TIM d.o.o. nema nikakvu kontrolu. Takve informacije su označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba gdje je OPUS KOMUNIKACIJE TIM d.o.o. smatrao da je to obvezan učiniti i gdje god je to bilo provedivo. OPUS KOMUNIKACIJE TIM d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili potpunosti takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.

OPUS KOMUNIKACIJE TIM d.o.o. poštuje privatnost korisnika Internet stranica www.opus-komunikacije.hr. OPUS KOMUNIKACIJE TIM d.o.o. će prikupljati podatke o identitetu korisnika samo kad su ustupljeni dobrovoljno. OPUS KOMUNIKACIJE TIM d.o.o. neće prodavati ili na bilo koji drugi način, osim gore navedenog, koristiti podatke o korisnicima niti ih prenositi bilo kojoj trećoj strani bez odobrenja korisnika.


Impressum


OPUS KOMUNIKACIJE TIM d.o.o.
Zagrebačka avenija 104c
10090 Zagreb
Hrvatska

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it